ΕΠΙΣΚΕΥΑΖΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΒΛΑΒΗ, ΓΡΗΓΟΡΑ & ΥΠΕΥΘΥΝΑ!

Το συνεργείο MOTORIN PAPACHRISTOU αναλαμβάνει υπεύθυνα και αξιόπιστα το Service των : SYM, MODENAS, DAYTONA MOTORS, APRILIA, PIAGGIO, HONDA, SUZUKI, YAMAHA, KAWASAKI.

Το συνεργείο MOTORIN PAPACHRISTOU είναι άρτια εξοπλισμένο με διαγνωστικά μηχανήματα, μηχανήματα καθαρισμού μπεκ, μηχανήματα προετοιμασίας ΚΤΕΟ, επιλύοντας κάθε απλή και δύσκολη εργασία, βελτιώσεις, εγγυήσεις και γενικά κάθε είδους επισκευή.

Διαθέτοντας 35 χρόνια εμπειρίας στο χώρο της μοτοσυκλέτας και 25 χρόνια αγωνιστικής εμπειρίας,  καλύπτουμε άμεσα κάθε σας ανάγκη για επισκευή και service!

Επιπλέον, διαθέτουμε μεγάλο απόθεμα και ποικιλία ανταλλακτικών τόσο για νέα όσο και για παλαιότερα μοντέλα μοτοσυκλέτας, scooters και παπιά!

Επισκεφθείτε την MOTORIN PAPACHRISTOU, και δείτε από κοντά την διαφορά!!

Τηλέφωνα Επικοινωνίας: 210 99 36 301 & 210 99 36 449.

Αναλαμβάνουμε κάθε είδους επισκευή! Έχοντας πλήρως εκπαιδευμένο προσωπικό και εμπειρία 35 ετών στο χώρο της μοτοσυκλέτας, επισκευάζουμε με υπευθυνότητα κάθε είδους βλάβη όπως: τρακαρίσματα, ηλεκτρολογικές βλάβες, αποκατάσταση συστημάτων ψεκασμού, φρένα και μονάδες ABS, κλπ.

Στο συνεργείο μας πιστεύουμε ότι ο χρόνος είναι πολύτιμος! Γι’ αυτό το λόγο φροντίζουμε σε κάθε περίπτωση να εξασφαλίσουμε ότι το αγαπημένο σας δίτροχο θα παραμείνει για επισκευή το λιγότερο δυνατό χρονικό διάστημα. Βεβαίως, ο χρόνος παραμονής εξαρτάται από το είδος και την έκταση της εκάστοτε βλάβης, πάντως στο 70% των περιπτώσεων, το δίτροχο επισκευάζεται μέσα στην ημέρα.

Βεβαίως! Σας διαθέτουμε δίτροχο ώστε να εξυπηρετηθείτε κάτά τη διάρκεια της επισκευής, κατόπιν συννενόησης.

Φυσικά! Κάνουμε σέρβις σε όλα τα μοντέλα μηχανών, ανεξαρτήτως μάρκας και είδους. Ιδιαίτερα, διαθέτουμε μεγάλη εμπειρία στο service και στην αποκατάσταση βλαβών σε μοντέλα με εξειδικευμένες απαιτήσεις, όπως APRILIA, PIAGGIO, YAMAHA, HONDA, KAWASAKI, SUZUKI.