35 ΧΡΟΝΙΑ MOTORIN PAPACHRISTOU

Η εταιρία MOTORIN PAPACRHISTOU ιδρύθηκε το 1981 σαν εξουσιοδοτημένο κατάστημα Honda, Suzuki, Kawasaki.

Από το 1988 εξελίχθηκε σε μια ολοκληρωμένη κάθετη μονάδα εξυπηρέτησης μοτοσυκλετών aprilia χονδρικής και λιανικής πώλησης στα νοτιά προάστια της Αθήνας.

Η MOTORIN PAPACRHISTOU ασχολήθηκε με την πώληση καινούργιων και μεταχειρισμένων μοτοσυκλετών καθώς και με την πώληση ανταλλακτικών και αξεσουάρ.

Από το 2005 η εταιρεία επεκτάθηκε. Έχοντας συνεχόμενη ενημέρωση τεχνικών σεμιναρίων ο Βασίλης Παπαχρήστου και οι συνεργάτες του αναλαμβάνουν την συντήρηση (service) κάθε μάρκας δίκυκλων, παρέχοντας εξειδίκευση από το 1988 στις μοτοσυκλέτες aprilia, επιλύοντας κάθε απλή και σύνθετη εργασία για όλες τις μάρκες μοτοσυκλετών, ακόμα και τις πιο δύσκολες βελτιώσεις.

Από το 2006 η εταιρεία MOTORIN PAPACRHISTOU αποτελεί επίσημο συνεργάτη του group SYM – MODENAS – DAYTONA MOTORS προσφέροντας  εκτός από πωλήσεις και εξουσιοδοτημένο service, τόσο κατά την διάρκεια της εγγύησης της μοτοσυκλέτας αλλά και στην συνέχεια, υπεύθυνα και οικονομικά.

Ο Βασίλης Παπαχρήστου διακρίθηκε πολλές φορές τόσο ως πρωταθλητής σε αγώνες μοτοσυκλετών, όσο και ως εκπαιδευτής οδηγών σε αγώνες.