ΕΠΩΦΕΛΗΘΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΑΚΤΙΚΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΜΑΣ!

Το πρώτο EURO 4 παπί της αγοράς, το παπί της SYM, ανήκει στην PREMIUM κατηγορία των παπιών, διαθέτει σύγχρονη σχεδίαση και έχει δοθεί ιδιαίτερη έμφαση στην οικονομία, τη μεγάλη αυτονομία και την ασφάλεια.

ΤΟ 1ο ΠΑΠΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ EURO 4 ΓΙΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΜΙΚΡΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ.
ΣΟΥΠΕΡ ΤΙΜΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΔΩΡΑ!

Περισσότερες Πληροφορίες στο τηλ.: 210 99 36 301

Τώρα με νέα ασυναγώνιστη τιμή !!!

Απολαύστε το…

Tο νέο GTS 250i ABS Start & Stop EURO-4  της SYM συνδυάζει την πολυτέλεια με τις υψηλές επιδόσεις!

H επιβλητική του εμφάνιση, με τον άρτιο συνδυασμό άνεσης, πολυτέλειας, δύναμης και ασφάλειας, έχουν καθιερώσει το GTS ως το δημοφιλέστερο scooter στην κατηγορία του.

Ομορφότερο, Δυνατότερο, Πλουσιότερο, Μεγαλύτερο, Σταθερότερο, και Ασφαλέστερο,
Τώρα μόνο GTS!

ΣYΣΤΗΜΑ START & STOP

Με το σύστημα start & stop απενεργοποιείται αυτόματα και επανεκκινεί ο κινητήρας για να μειώσει τον χρόνο που λειτουργεί το scooter στο ρελαντί, μειώνοντας έτσι την κατανάλωση καυσίμου και τις εκπομπές ρύπων. Χάρη στο σύστημα START & STOP, η κατανάλωση του GTS είναι μειωμένη κατά 7,6%.

Το START & STOP της SYM χρησιμοποιεί δεδομένα θερμοκρασίας κινητήρα, τάσης της μπαταρίας και την κίνηση του scooter για να σβήσει τον κινητήρα, τον οποίο επανεκκινεί και πάλι με το άνοιγμα  το γκαζιού.

Η MOTORIN PAPACHRISTOU διαθέτει μεγάλη ποικιλία σε αξεσουάρ, σε ανταγωνιστικές τιμές, για τον μοτοσυκλετιστή όπως: κράνη (jet/open face, full face, modular), αδιάβροχα, γυαλιά ηλίου, φουλάρια, μπλουζάκια, τσάντες, κ.α.

Τα προϊόντα είναι από αξιόπιστες και καταξιωμένες εταιρίες όπως Kappa, Nolan, Utax, Nitro, Tucano Urbano, A-Pro, Nordcap, κ.α.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail